Розробка нової консистентної основи-носія дифільного типу - Фіц, Ю. Р.; Малецький, Микола Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мазі – м’яка лікарська форма, що займає чильні позиції на ринку засобів для місцевої терапії та профілактики різноманітних дерматологічних захворювань. Основа мазі слугує основним середовищем в якому розподіляються діючі речовини, також забезпечує необхідний об’єм та належні реологічні властивості.
Keywords: тези