Проблеми та перспективи дистанційного навчання спілкування нерідною мовою іноземців на довузівському етапі підготовки - Васецька, Лариса Іванівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета нашого дослідження – визначити та проаналізувати систему проблемних завдань під час навчання іноземців у ЗВО України та окреслити перспективи динамічних змін, які відбуваються у сучасній освітній парадигмі.