Можливості застосування мультимедійних технологій у репрезентації спеціалізованої словникової інформації - Кремпова, Лариса Олександрівна (Харків: ХНАДУ, 2018)
Медична тематика світового рівня є однією з провідних галузей, оскільки розвиток медицини, збільшення тривалості життя і здоров’я нації – основа національних інтересів більшості розвинутих країн. Комунікативна складова медичного тексту має вузькогалузевий характер. Власне вузькогалузева лексика може бути подана у вигляді друкованого або електронного словника. На сьогодні існує велика кількість словників.