Корекція стану вегетативної нервової системи засобами реабілітації у осіб з артеріальною гіпертензією - Хорошкевич, Ю. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження –дослідити вплив фізичної реабілітації на стан вегетативної нервової системи у пацієнтів з артеріальною гіпертензією та розробити ефективні методи корекції цього стану.
Keywords: тези доповідей