Вивчення пропріальної лексики на заняттях з української мови як іноземної - Багі, Раджія Ясін (Одеса : Інститут інноваційної освіти, 2022)
У сучасному світі до системи освіти усе більше висувається вимог, а особливо це стосується якості підготовки висококваліфікованих фахівців різних сфер нашого життя. У зв’язку з цим, з’явилася потреба у створенні нових підходів та методів щодо вивчення української мови загалом, і ономастики зокрема, студентами англомовної форми навчання.
Keywords: ономастика; пропріальна лексика; тези доповідей