Використання штучного інтелекту у системах управління фармацевтичним закладом - Строітєлєва, Ніна Іванівна; Васильченко, С. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою даної роботи є розробка онтології документообігу фармацевтичного підприємства. Сучасна структура більшості фармацевтичних організацій є функціонально- ієрархічною. Функціональне управління, основою якого є концепція поділу праці, є найпоширенішим у світі. Зі зростанням обсягів управлінських робіт зростає необхідність у впорядкуванні зростаючого об’єму документообігу для покращення міжфункціональних зв'язків між підрозділами фармацевтичного підприємства.
Keywords: тези доповідей