Вибір об’єму оперативного втручання у пацієнтів з поєднаною ендокринною та іншої хірургічної патологією - Кубрак, Михайло Анатолійович (My University, 2019)
Мета дослідження. Розробити показання та протипоказання до симультанних операцій, на прикладі пацієнтів з поєднаною патологією щитоподібної залози (ЩЗ) та жовчнокам’яною хворобою (ЖКХ) / поліпозом жовчного міхура, з урахуванням шкали функціонального стану P-POSSUM.
Keywords: тези доповідей