Стан окисної модифікації білків у хворих на гнійний менінгіт - Задирака, Денис Анатолійович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна (My University, 2016)
Стан окисної модифікації білків у хворих на гнійний менінгіт
Keywords: гнійний менінгіт; тези