Філософія профілактики побічної дії лікарських засобів - Білай, Іван Михайлович; Білай, Андрій Іванович; Білай, С. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Без постійної уваги на філософію практично неможливо із різних частин створити теоретичну та практичну основу медицини. Фармацевт, фармаколог та лікар зможуть діяти найбільш оптимально та раціонально тоді, коли будуть знати не тільки часткові питання, але й загальні закономірності дії лікарських засобів на фізіологічні та патологічні зміни в організмі хворого та будуть розглядати людину як складну біо-соціальну систему.
Keywords: тези доповідей