Симуляційне навчання базової серцево-легеневої реанімації школярів - Льовкін, Олег Анатолійович; Романова, Катерина Борисівна; Скоба, Ірина Анатоліївна; Верхоляк, Юлія Сергіївна (Чернівці : БДМУ, 2023)
Мета пропонованої роботи — провести аналіз трьохрічного проспективного когортного дослідження навчання школярів Запорізького багатопрофільного ліцею № 99 базової СЛР. У проспективному когортному дослідженні брали участь 300 школярів 7 — 10 класів ЗБЛ № 99 за 2016–2019 навчальний рік.