Етичні аспекти інформування пацієнта про несприятливий прогноз захворювання - Соловйова, А. П. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: проаналізувати застосування протоколу інформування пацієнта, членів його сім'ї про несприятливий прогноз захворювання.
Keywords: тези доповідей