Впровадження онлайн-курсу за вибором “Контроль якості лікарських засобів” у систему дистанційного навчання майбутніх провізорів - Кучеренко, Людмила Іванівна; Скорина, Дмитро Юрійович; Хромильова, Ольга Володимирівна (Харків : НФаУ, 2019)
У Запорізькому державному медичному університеті (ЗДМУ) активно створюється та розвивається система дистанційного навчання. Важливим елементом у формуванні цієї системи стала розробка онлайн-курсів за вибором на платформі edX. Значна робота в цьому напрямку проведена також колективом кафедри фармацевтичної хімії ЗДМУ: у систему дистанційного навчання майбутніх провізорів впроваджено онлайн-курс за вибором «Контроль якості лікарських засобів» (освітній рівень – спеціаліст, магістр; спеціальність – «Фармація», «Фармація, промислова фармація»).
Keywords: тези