Реабілітація військових після секторальної резекції латерального меніска - Безверхий, Андрій Анатолійович; Кульчицький, Д. В. (My University, 2025)
Метою дослідження є розробка та оцінка ефективності комплексного підходу до реабілітації військовослужбовців після секторальної резекції латерального меніска, який враховує особливості військової служби, обмежені ресурси польових умов і сприяє швидшому відновленню функцій колінного суглоба.