Вплив довжини інцизії на результати корекції складного міопічного астигматизму при виконанні лентікулоекстракції - Завгородня, Наталія Григорівна; Костровська, Катерина Олегівна; Завгородня, Т. С.; Поплавська, Ірина Олександрівна (My University, 2022)
Мета: Покрашення результатів корекції складного міопічного астигматизму методом ReLEx SMILE шляхом оцінки впливу довжини інцизії для видалення лентікули на точність післяопераційних результатів по циліндричному компоненту.
Keywords: тези доповідей