Навчання іноземних студентів-медиків українському професійному мовленню - Сенік, Лілія Миколаївна; Якутіна, Таміла Георгіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
У процесі навчання іноземних студентів-медиків важливе місце посідає розвиток навичок і вмінь професійного діалогічного мовлення. Особливого значення набуває ця проблема в аудиторії з англійською мовою навчання, оскільки рівень мовної підготовки у цього контингента учнів недостатньо високий.