Ідентифікація біологічно активних речовин у гомеопатичних матричних настойках Ruta graveolens - Радченко, А. П. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Хімічним методом здійснено ідентифікацію основних груп біологічно активних сполук гомеопатичних матричних настойок Ruta graveolens, отриманих зі свіжої, свіжозамороженої та висушеної сировини (трави). Химическим методом проведена идентификация основных групп биологически активных веществ гомеопатических матричных настоек Ruta graveolens, изготовленных из свежего, свежезамороженого и высушенного растительного сырья (травы). Identification of the main groups of biologically active substances of the homeopathic matrix Ruta graveolens tinctures made of fresh, fresh frozen and dried-up vegetative raw materials (grass) was carried out by chemical method.
Keywords: гомеопатичні матричні настойки; рута запашна; біологічно активні речовини; якісні реакції; гомеопатические матричные настойки; рута душистая; биологически активные вещества; качественные реакции; homeopathic matrices tinctures; Ruta graveolens; biological active substances; high-quality reactions