Пропедевтика внутрішньої медицини з інтерпретацією лабораторних досліджень - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шершньова, Оксана Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Збірник задач для підсумкового контролю знань студентів до практичних занять та самостійної роботи студентів II курсу складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Пропедевтикавнутрішньої медицини», cпеціальність – 224 «Технології медичної діагностики та лікування». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами ІІ курсу медичного факультету під час підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю.