Характеристика с-kit імунопозитивних бета-клітин підшлункової залози при експериментальному цукровому діабеті - Винокурова, А. В.; Іваненко, Тарас Васильович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи - визначення активності проліферативного фактора с-kit в бета-клітинах при розвитку експериментального цукрового діабету.
Keywords: тези доповідей