Навчання професійної англійської мови майбутніх лікарів в умовах воєнного стану - Волкова, Галина Костянтинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Ситуація, що склалася в галузі професійної освіти під час повномасштабного вторгнення на територію України, вимагає нових підходів до організації навчання молоді в університеті. Використання хмарних технологій, сучасних програмних складових, можливості віртуального спілкування надають сьогодні молоді можливості отримати достойну освіту, реалізувати творчий та інтелектуальний потенціал у межах опосередкованого контакту із викладачем, не прив’язуючись до основного місця навчання.