Впровадження новітніх комп’ютерних технологій навчання для студентів фармацевтичного факультету ЗДМУ - Строітєлєва, Ніна Іванівна; Рижов, Олексій Анатолійович; Дмитрієв, Вадим Сергійович (Київ : ІІТЗН НАПН України, 2020)
Електронне навчання сьогодні – це нова філософія навчання, яка поступово стає світовим трендом організації навчального процесу. Сучасний український студент медичного вишу - це представник так званого «цифрового покоління», що з’являється сьогодні і не тільки вміло використовує новітні інформаційні технології, але й очікує на їх постійну доступність у всіх аспектах життя. Сьогодні студенти хочуть навчатися швидко, ефективно та мобільно. Один із способів надати їм таку можливість - запроваджувати систему змішаного навчання, яка гармонійно поєднує традиційну та онлайн - освіту. Головна відмінність змішаного навчання від звичайної системи вищої освіти - активне використання інформаційних технологій для пошуку матеріалу і отримання нових знань.