Біомеханіка і клінічна кінезіологія. Тема 7. Топографія тіла людини : метод. рек. для практ. занять студентів - Дорошенко, Едуард Юрійович; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Черненко, Олена Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ЗВО МОЗ України. Містять базові питання з біомеханіки та клінічної кінезіології, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Біомеханіка і клінічна кінезіологія».