Вплив засобів фізичної реабілітації на жінок із артеріальною гіпертензією (огляд літератури) - Лівандовська, Ю. М.; Лукашенко, Ланна Віталіївна (Madrid : Barca Academy Publishing, 2023)
Мета дослідження - оцінка ефективності впливувплив засобів фізичної реабілітації на жінок із артеріальною гіпертензією, спрямованих на збереження активного довголіття досліджуваного контингенту.