Можливості ділових та навчальних ігор у професійній підготовці студентів медичних ЗВО - Головкін, Анатолій Вячеславович; Holovkin, A. (Львівський нац. мед. університет ім. Данила Галицького, 2019)
У статті викладено можливості застосування ділових і рольових ігор у підготовці лікарів різних профілів. Можливості формування медичного мислення студентів. Розглянуті загальні цілі ділових ігор. Принципи побудови навчального процесу з включенням ігрових технологій. The article describes the possibilities of using business and role-playing games in training doctors of different profiles. Possibilities of forming medical thinking of students. General goals of business games are considered. Principles of construction of educational process with inclusion of game technologies.
Opportunities of business and educational games in the professional training of medical universities students
Keywords: гра; навчання; деонтологія; виховання; професійні якості; game; training; deontology; education; professional qualities