Проведення виробничої практики в ЗДМУ за вимогами кредитно-модульної системи - Кравченко, Володимир Іванович; Доценко, Сергій Якович; Кравченко, Т. В.; Афанасьєв, Анатолій Віталійович; Русакова, Л. В.; Кравченко, С. В.; Kravchenko, V. I.; Dotsenko, S. Ya.; Kravchenko, T. V.; Afanasyev, A. V.; Rusakova, L. V.; Kravchenko, S. V. (My University, 2014)
У статті висвітлено особливості виробничої практики в Запорізькому державному медичному університеті, що проводиться згідно з вимогами кредитно-модульної системи. The article highlights the features of industrial practice in Zaporizhzhia State Medical University, which conducted according to the requirements of the credit-modular system.
Conducting the industrial practice in zsmu to the requirements of credit-modular system