Особливості розгортання хмарного сховища кафедри на базі сервісів групи MS Outlook та команди MS Teams - Іванькова, Наталя Анатоліївна (Одеса, 2021)
Впровадження хмарних сервісів у навчальний процес створює широкі можливості для формування інформаційного середовища кафедри. Як показує досвід, однією з особливостей закладів вищої медичної освіти, є хаотичне накопичення файлів електронних документів, що відображає досвід та організаційну модель кафедри та, зокрема, кожного співробітника. Саме тому, на нашу думку, для медичних університетів важливим є розробка загальних алгоритмів структурної організації навчального матеріалу та рекомендацій щодо прав доступу до хмарного сховища е-документів.