Зміни гідродинаміки ока після селективної лазерної трабекулоплатистики на очах з функціональним блоком шлемова каналу у хворих на первинну відкритокутову глаукому - Завгородня, Наталія Григорівна; Сичова, К. С. (My University, 2024)
Мета роботи. Вивчити зміни показників гідродинаміки ока після селективної лазерної трабекулопластиці на очах з функціональним блоком шлемова каналу у хворих на первинну відкритокутову глаукому та оцінити можливі кореляції між цими параметрами та клінічними результатами.