Вплив фізичної реабілітації на фізичну працездатність у підлітків з первинною артеріальною гіпертензією - Крутоголова, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: вивчити вплив фізичної реабілітації на показники фізичної працездатності у підлітків 16-18 років з первинною артеріальною гіпертензією, які щойно розпочали навчання у медичному університеті.
Keywords: тези доповідей