Нейроанатомічна термінологія: новий погляд на "старий" мозок - Зозуля, З. Р. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: дослідити сучасні погляди на термінологію архіо- та палеокортекса.
Keywords: тези доповідей