Застосування бішофіту для усунення больового синдрому у хворих на артропатичний псоріаз - Поліон, Н. М.; Дюдюн, А. Д.; Гладишев, Віталій Валентинович; Гладких, Н. О.; Алі, Л. Х. (My University, 2023)
Метою нашої роботи стало: підвищення ефективності лікування хворих на АП з урахуванням больового син- дрому з залученням нових лікарських засобів, що мають патогенетичну спрямованість.
Keywords: тези доповідей