Порівняльна характеристика сервісів спільної роботи для автоматизації дистанційного навчального процесУ ЗДМУ - Андросов, Олексій Іванович (My University, 2020)
У даній статті порівнюються можливості і переваги сервісів спільної роботи Slack Technologies і Microsoft Teams. Оцінюємо реалізацію новітніх підходів до організації колективної роботи і багатий набір інструментів.
Keywords: тези доповідей