Сучасні педагогічні аспекти викладання репродуктивної андрології під час проведення курсу тематичного удосконалення з питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї - Нікіфоров, Олег Анатолійович; Никифоров, О. А.; Nikiforov, O. A. (ЗДМУ, 2014)
Розглянули окремі педагогічні аспекти підготовки фахівців в умовах сучасної медичної освіти, а також описали досвід роботи зі слухачами циклу тематичного удосконалення з питань репродуктивної андрології. Рассмотрены некоторые педагогические аспекты подготовки специалистов в условиях современного медицинского образования, а также представлен опыт работы со слушателями цикла тематического усовершенствования по вопросам репродуктивной андрологии. Some pedagogical aspects of training of specialists are considered in the conditions of modern medical education, and also experience is presented on the postgraduate stage with the listeners of cycle of thematic improvement on the questions of reproductive andrology.
Современные педагогические аспекты преподавания репродуктивной андрологии во время проведения курса тематического усовершенствования по вопросам репродуктивного здоровья и планирования семьи
Modern pedagogical aspects of teaching the reproductive andrology during course of thematic improvement on reproductive health and family planning
Keywords: тематичне удосконалення; педагогічні аспекти навчання; медицина; андрологія; репродуктологія; тематическое усовершенствование; педагогические аспекты обучения; андрология; репродуктология; post-gradual thematic courses; pedagogical aspects of learning; medicine; postgraduate; thematic courses; andrology