Латинська мова та медична термінологія. Гістологічна термінологія - Тітієвська, Тетяна Василівна; Куліченко, Алла Костянтинівна; Громоковська, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник призначено для самостійної роботи студентів І курсу медичних факультетів спеціальностей “Медицина” та “Педіатрія”. Увесь навчальний матеріал відібрано відповідно до міжнародної анатомо-гістологічної номенклатури і узгоджено з кафедрою гістології, цитології та ембріології ЗДМУ.