Когнітивні технології – крок до підвищення якості дистанційного навчання - Рижов, Олексій Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Метою роботиє розглянути когнітивну технологію формування професійної концептосфери студента при дистанційній формі навчання.
Keywords: дистанційна форма навчання; когнітивні технології навчання; онтологія предметної області; адаптивні технології навчання