Антиоксидантна активність густих екстрактів Valeriana stolonoifera та Valeriana collina на основі активності поглинання вільних радикалів DPPH - Кокітко, Валерія Ігорівна; Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2025)
Мета роботи. Дослідження рівня антиоксидантної актиності густих екстрактів Valeriana stolonoifera та Valeriana collina за допомогою DPPH-методу в порівнянні з аскорібновою кислотою.
Keywords: антиоксидантна активність; DPPH; Valeriana stolonoifera; Valeriana collina; IC50; аскорбінова кислота