Вікові особливості метаболічної активності кишкової мікробіоти при ротавірусній інфекції в дітей - Воробйова, Наталія Володимирівна; Усачова, Олена Віталіївна (My University, 2022)
Мета: визначити ступінь порушень метаболічної активності кишкової мікрофлори в дітей у динаміці РВІ залежно від віку.
Keywords: тези доповідей