Ефективність фізичної терапії у хворих з ішемічним інсультом - Лисак, А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета - дослідження різних видів фізичної терапії в реабілітації хворих після ішемічного інсульту.
Keywords: тези доповідей