Коронавірусна інфекція COVID-19: ускладнення, що потребують хірургічного лікування (клінічні приклади) - Павлівський, В. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи: визначення тактики допомоги при ускладненнях, що потребують хірургічного лікування при коронавірусній інфекції COVID-19.
Keywords: тези доповідей