Досвід впровадження дистанційного навчання для здобувачів вищої освіти у ЗДМУ - Романова, Катерина Борисівна; Бушман, В. С.; Нечепоренко, А. Г. (My University, 2021)
2020 та 2021 роки стали справжнім викликом для медичної освіти через пандемію коронавірусної інфекції (COVID-19). Введення карантину, перепрофілювання лікарень, які є клінічними та заочними базами, «дефіцит» хворих, змусили освітян швидко та якісно впроваджувати в освітній процес інноваційні технології - дистанційне навчання, що дозволило досягнути основної мети освіти.