Зміни показників варіабельності серцевого ритму у пацієнтів з ішемічною хворобою серця після перенесеного COVID-19 - Детюкова, К. Д. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Дослідити особливості змін показників варіабельності серцевого ритму у пацієнтів з ІХС після перенесеного COVID-19.
Keywords: тези доповідей