Клінічна фармація : навч.-метод. посіб. до практ. занять провізорів-інтернів зі спец. «Загальна фармація» - Білай, Іван Михайлович; Войтенко, Г. М.; Давтян, Л. Л.; Стець, Р. В.; Райкова, Тетяна Семенівна; Бушуєва, Інна Володимирівна; Стець, В. Р.; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Білоус, М. В.; Пругло, Євген Сергійович; Михайлюк, Євгеній Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Навчально-методичний посібник присвячено формуванню у провізорів-інтернів принципів клінічної фармації, раціональному вибору лікарських засобів при різних клінічних ситуаціях. Наведено анотацію, питання для самопідготовки і контролю вихідного рівня знань, практичну частину (ситуаційні задачі, аналіз листів призначення, завдання), контроль кінцевого рівня знань, тести та літературу. Призначений для очного та дистанційного навчання провізорів-інтернів.