Бюлетень нових надходжень 2016, липень–серпень - Желябіна, Ірина Анатоліївна; Довженко, Олена Михайлівна (My University, 2016)
Бюлетень нових надходжень інформує користувачів про видання (в т.ч. електронні), що надійшли до бібліотеки у січні-лютому 2016 року. Матеріал розташований за галузями знань, всередині розділів - в алфавіті авторів і назв. Опис кожного документа містить дані про розподіл примірників у фонди бібліотеки та підрозділи університету. Бюлетень складається у поточному режимі, по мірі надходження документів.