Зміни ока при загальних захворюваннях організму : навч. посіб. для лікарів-інтернів зі спец. «Офтальмологія» - Завгородня, Наталія Григорівна; Саржевська, Людмила Едуардівна; Івахненко, Олена Михайлівна; Саржевський, Андрій Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник складено відповідно з "Освітньо-професійною програмою вищої освіти". Навчальний посібник підготовлено відповідно до матеріалів, розроблених викладацьким складом кафедри офтальмології Запорізького державного медичного університету, згідно робочої програми навчальної дисципліни «Офтальмологія» для інтернів. Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-модульної системи оцінки навчання. Матеріали навчального посібника є керівництвом для проведення занять з офтальмології з інтернами.