Патогенетичні особливості розвитку анемії у м’ясоїдних тварин з бабезіозом - Торяник, І. І.; Попова, Н. Г.; Христян, Г. Є.; Мельник, Анатолій Леонідович; Грищенко, М. І.; Кривенко, В. М.; Меркулова, Н. Ф.; Труфанов, О. В. (My University, 2024)
Мета дослідження. Вивчити патогенетичні особливості розвитку анемії у м’ясоїдних тварин, заражених збудниками бабезіозу.
Keywords: тези доповідей