Розробка методики кількісного визначення ксилометазоліну - Донченко, Анастасія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Розширення арсеналу лікарських засобів супроводжується створенням нових методів їх аналізу. В останнє десятиріччя з’явилася значна кількість публікацій, присвячених розробці методик кількісного визначення лікарських речовин. Автори звертають увагу на високу чутливість та селективність методів. Але більшість розроблених методик потребують коштовного обладнання, вимагають роботи висококваліфікованих кадрів та використання токсичних реактивів.
Keywords: тези