Когнітивні технології в навчанні мови іноземців на довузівському етапі підготовки - Васецька, Лариса Іванівна; Черновол, Ольга Григорівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Широке впровадження в навчальний процес довузівського етапу підготовки іноземців дистанційної освіти зумовило потребу у якнайшвидшому опануванні інноваційних освітніх технологій, що забезпечують отримання навчальної інформації в інтерактивному режимі. Мета дослідження – розглянути когнітивні технології навчання української мови для формування комунікативної компетенції іноземних слухачів довузівського етапу підготовки.
Keywords: освіта; когнітивні технології; українська мова; методичні моделі