Вдосконалення тренувального процесу із фізичної підготовки плавців 16-17 років у річному макроциклі - Максименко, Л. М.; Мирна, А. І.; Мирний, Дмитро Петрович (My University, 2024)
Мета дослідження – вдосконалити тренувальну програму із фізичної підготовки плавців 16–17 років. Завдання дослідження: 1. Проаналізувати наукову літературу щодо застосування спеціальних засобів для фізичної підготовленості плавців 16–17 років. 2. Вдосконалити тренувальну програму із фізичної підготовки плавців 16–17 років та довести її ефективність.