Практикум з курсу фізіології людини для студентів спеціальності 7.110106 "Стоматологія" - Степанова, Надія Володимирівна; Філімонов, Володимир Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Практикум складено відповідно до програми з фізіології для вищих медичних навчальних закладів України ІІІ та ІV рівнів акредитації для спеціальностей “Стоматологія ” 7.110101 і “Педіатрія” 7.110104, напрями підготовки 1101 “Медицина”, затвердженої наказом МОН України від 16.04.03 № 239 і навчального плану, розробленого на принципах Європейської кредитно-модульної системи (ЕСТS) і затвердженого наказом МОЗ України від 31.01.2005. Практикум побудований на модулях, тематичних модулях, темах занять відповідно до вимог “Рекомендацій відносно розробки програм навчальних дисциплін” (наказ МОЗ України від 12.10.2004 р. № 492) і орієнтований на вивчення курсу фізіології продовж ІІІ та ІV семестрів 2-го року навчання. Практикум призначений для використання при самостійній роботі студентами та при проведенні практичних занять як для студентів, так і для викладачів у медичних ВНЗ III-IV рівня акредитації, котрі вивчають фізіологію людини, що дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичних модульних блоків для присвоєння залікових кредитів.