Сучасні освітні умови дистанційного навчання щодо професійної підготовки студентів з англомовною формою навчання - Гайдай, Наталія Вікторівна; Сюсюка, Володимир Григорович; Дейніченко, Олена Валеріївна; Богомолова, Оксана Андріївна; Любомирська, Катерина Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчання – це процес безперервний, і в сучасних реаліях можливий завдяки дистанційній формі навчання. Академічна мобільність в умовах он-лайн навчання дає змогу студентам отримати досвід від провідних фахівців кафедри акушерстві і гінекології ЗДМФУ, які готові поділитися сучасними знаннями та правилами оволодіння практичними навичками. Цей досвід допомагає студентам поглибити свої компетентності та легше адаптуватися до складних викликів, що виникли в нашій країні, на тлі війни.