Динаміка клітинного складу печінки щурів в ранньому післянатальному періоді після внутрішньоутробного впливу антигену - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Богданов, Павло Валерійович; Мамай, Ірина Юріївна (Тернопіль : «Укрмедкнига», 2018)
Під час вагітності організм жінки найбільш уразливий до проникнення бактеріальних та вірусних збудників, що можуть впливати на нормальний перебіг вагітності і розвиток плода, його органів та систем. Мета дослідження – встановити динаміку клітинного складу печінки щурів в ранньому післянатальному періоді після внутрішньоутробного впливу антигену.
Keywords: щури; клітинний склад печінки; внутрішньоутробний вплив антигену