Дослідження професійних ризиків порушення здоров’я для працівників мартенівського цеху - Севальнєв, Анатолій Іванович; Шаравара, Лариса Павлівна; Козлова, І. С. (Запоріжжя, 2016)
Мета дослідження: Дослідити професійні ризики порушення здоров’я серед працівників мартенівського цеху металургійного підприємства повного циклу. Матеріали та методи: Для встановлення причинно-наслідкового зв’язку між розвитком захворюваності працівників та шкідливими чинниками виробничого середовища розраховували рівень захворюваності (R), відносний ризик (RR), атрибутивний ризик (ARe %), популяційний атрибутивний ризик (PAR %) серед працівників мартенівського цеху.